• Svinnäs Marin

    Marinan på Svinnäshalvön är lite av hjärtat i Grebbestad. Här träffas båtfolket för att umgås och greja och fixa med sina båtar innan de ska ut på havet. Säg den besökare som inte har stått på bryggan och beundrat båtarna och kanske drömt om att inneha en av sjöbodarna !

    Som marina tillhör den en av Sveriges modernaste med en mycket hög servicenivå !

Välkommen till Svinnäs Marin Online!

Svinnäs Marin ligger i det geniuna fiskesamhället Grebbestad, i norra Bohuslän. Grebbestad, med sin underbara hamn och  natur, med sin närhet till såväl Göteborg som Norge, är ett givet stopp vid seglats på västkusten. Här i Grebbestad vill man gärna stanna länge.

Svinnäs Marin är en modern marina med 230 båtplatser och en förstklassig hamnservice. Båtplatserna ligger väl skyddade från de hårda vindar som kan råda längs västkusten.

I vår hamn bor man tryggt och bekvämt i sin båt. Alla platser har tillgång till el och vatten.  Hos oss råder en familjär- och lugn atmosfär, på alldeles lagom promenadavstånd från krogar, trubadurer och nattliv.

Våra permanentplatser används under högsäsongen också som gästplatser i mån av plats. Se under kontakt.

På marinan finns duschar, toaletter, sopcontainrar och kostnadsfri latrintömning. Marinan bevakas av vaktbolag.

På vår sjömack handlar du under högsäsongen nybakat bröd, lättare förtäring, beställer picknickkorgen till utflykten, får hjälp med att bunkra livsmedel inför seglatsen, fyller bränsle, och här hjälper vi dig gärna med alla gästhamnsfrågor.

Med bara minuters gångavstånd till centrum, finns ett stort utbud av restauranger, affärer, systembolag, bank, distriktssköterska och kommunala kommunikationer. Badstränder finns inom 2 km och golfbanor finns inom 5 km. Gratis långtidsparkering för din bil finns inom 10 minuters promenad.

Från vår marina når man snabbt ut till västkustens attraktioner och dess många naturhamnar.

Ett svar

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: